Prijzen


Prijzen van de raszuivere Teddy Widders, Teddy Dwergen en Engelse Angora's zijn op aanvraag!Reserveren:

De kleine konijntjes mogen pas vanaf 8 weken het nest verlaten, maar voor die tijd kunnen ze wel alvast gereserveerd worden. Voor het reserveren vraag ik een aanbetaling. Als je besluit de reservering te annuleren dan wordt de aanbetaling niet terug betaald. Als het konijntje ziek wordt of komt te overlijden dan krijg je uiteraard je aanbetaling wel terug. Ik behoud mij het recht om ten alle tijden een reservering te annuleren.

Mocht je spijt krijgen van je aankoop dan kunt je in overleg het konijntje altijd terug brengen, maar je zult begrijpen dat je dan geen geld terug krijgt!

Ik werk ook met een reserveringslijst, mensen die op deze lijst staan voor een bepaalde kleur en/of aftekening mogen na mij als eerste kiezen voordat de jonge konijntjes worden vrijgegeven. Uiteraard in volgorde van aanmelding. De geslachten zijn voor 90% zeker, pas vanaf 3 weken is het duidelijker of het een ram of voedster is.

De konijntjes gaan in goede gezondheid met u mee naar huis. Als u het konijntje eenmaal mee naar huis heb genomen ben ik niet meer verantwoordelijk voor hem of haar en kan ik u hier ook geen garantie op geven.

Ik kan u geen garantie geven op het geslacht, dit wordt door mij meerdere keren gecontroleerd voor vertrek. Bij sommige konijntjes is het gewoon moeilijk zichtbaar en sommige konijntjes kunnen zelfs meerslachtig zijn. In overleg mag u het konijntje in dit geval natuurlijk altijd terug brengen en omruilen voor één van het andere geslacht.

Ik kan u ook geen garantie geven of de oortjes wel helemaal goed gaan hangen bij de teddy widders, dit is namelijk nog niet zichtbaar als ze 8 weken oud zijn en het konijntje kan dan niet geruild worden. Je weet namelijk nooit wat er in de voorouders heeft gezeten qua oortjes.

Als u een konijntje niet kunt ophalen met 8 weken, omdat u bijvoorbeeld nog op vakantie gaat, is het geen probleem dat het konijntje pas na de vakantie wordt opgehaald. Hiervoor vraag ik dan wel een kleine bijdrage in de kosten van € 5,00 per week per konijntje. Het konijntje moet dan wel al volledig betaald zijn en verblijft hier na de 8 weken dan wel op uw eigen risico!


Wat krijgt uw konijntje mee naar huis?

Als het konijntje met u mee naar huis gaat krijgt hij/zij een zakje voer mee wat hij hier gewend is om te eten, dat kun je mengen met je eigen voer zo dat hij/zij er langzaam aan kan wennen. 
 
Al mijn konijntjes zijn raszuiver en in het bezit van een stamboom. De stamboom kunt u hier ter plaatse inzien indien u dat wenst, echter blijft de stamboom wel in mijn bezit. Stambomen worden uiteraard wel afgegeven aan erkende fokkers.
 

Optie:

Het konijntje is nog niet vrijgegeven, maar mensen uit mijn reserveringslijst hebben aangegeven interesse in dit konijntje te hebben. Indien het konijntje zo'n 3 weken oud is moet worden aangegeven of zij dit konijntje definitief willen reserveren, anders wordt deze weer vrijgegeven.

Voorlopig gereserveerd:

De konijntje is voorlopig gereserveerd tot de aanbetaling van is ontvangen. Hiervoor heeft u 3 dagen de tijd, als er binnen deze 3 dagen geen aanbetaling is ontvangen wordt het konijntje weer vrijgegeven.

Gereserveerd:

Het konijntje is definitief gereserveerd indien de aanbetaling is ontvangen.

Verhuisd:

De konijntje is opgehaald en verhuisd naar de nieuwe eigenaar.


Vakantieopvang:

Als extra service voor de mensen die bij mij een konijntje(s) aangeschaft hebben bied ik aan dat u uw konijntje(s) bij mij kunt brengen als u met vakantie gaat, de konijntjes moeten uiteraard gezond zijn en alle noodzakelijke inentingen hebben gehad. Het verblijf hier is wel geheel op eigen risico van de eigenaar. Indien uw konijntje ziek wordt zal in overleg met u een dierenarts worden geraadpleegd, de kosten hiervan zijn uiteraard ook voor de eigenaar. De kosten voor vakantieopvang is € 5,00 per dag. Dit bedrag is exclusief het voer, omdat je een konijntje nu eenmaal niet ineens ander voer kan geven, dus het voer moet voor de periode van het verblijf worden meegegeven. Het bedrag is inclusief eventueel groenvoer (indien uw konijntje dit is gewend uiteraard), het hok verschonen, dagelijks een paar uurtjes in de ren en tevens kammen/borstelen. Heeft u 2 konijntjes die in hetzelfde hok bij elkaar zitten dan reken ik voor het 2e konijntje € 2,50 per dag extra. De betaling van het verblijf dient vooraf te worden voldaan.

Zoals u zult begrijpen dienen de konijntjes hier wel klitvrij gebracht te worden!


Reserveer tijdig, want vol is vol!