Prijzen


Prijzen van de raszuivere teddy widders variëren tussen de € 50 en € 70, geheel afhankelijk van de kleur en/of aftekening.Reserveren:

De kleine teddy widders mogen pas vanaf 8 weken het nest verlaten, maar voor die tijd kunnen ze wel alvast gereserveerd worden. Voor het reserveren van een teddy widder vraag ik een aanbetaling van € 20,00. Als je besluit de reservering te annuleren dan wordt de aanbetaling niet terug betaald. Als de teddy widder ziek wordt of komt te overlijden dan krijg je uiteraard je aanbetaling wel terug. Ik behoud mij het recht om ten alle tijden een reservering te annuleren.

Mocht je spijt krijgen van je aankoop dan kunt je in overleg de teddy widder altijd terug brengen, maar je zult begrijpen dat je dan geen geld terug krijgt!

Ik werk ook met een reserveringslijst, mensen die op deze lijst staan voor een bepaalde kleur en/of aftekening mogen na mij als eerste kiezen voordat de jonge teddy widders worden vrijgegeven. Uiteraard in volgorde van aanmelding. De geslachten zijn voor 90% zeker, pas vanaf 3 weken is het duidelijker of het een ram of voedster is.

De konijntjes gaan in goede gezondheid met u mee naar huis. Als u het konijntje eenmaal mee naar huis heb genomen ben ik niet meer verantwoordelijk voor hem of haar en kan ik u hier ook geen garantie op geven.

Ik kan u geen garantie geven op het geslacht, dit wordt door mij meerdere keren gecontroleerd voor vertrek. Bij sommige konijntjes is het gewoon moeilijk zichtbaar en sommige konijntjes kunnen zelfs meerslachtig zijn. In overleg mag u het konijntje in dit geval natuurlijk altijd terug brengen en omruilen voor één van het andere geslacht.

Ik kan u ook geen garantie geven of de oortjes wel helemaal goed gaan hangen, dit is namelijk nog niet zichtbaar als ze 8 weken oud zijn en het konijntje kan dan niet geruild worden. Je weet namelijk nooit wat er in de voorouders heeft gezeten qua oortjes. Mijn konijntjes zijn zorgvuldig uitgekozen en als er eentje zweefoortjes heeft wordt daar niet mee gefokt, die gaat dan weg voor de knuffel.

Als u een konijntje niet kunt ophalen met 8 weken, omdat u bijvoorbeeld nog op vakantie gaat, is het geen probleem dat het konijntje pas na de vakantie wordt opgehaald. Hiervoor vraag ik dan wel een kleine bijdrage in de kosten van € 5,00 per week per konijntje. Het konijntje moet dan wel al volledig betaald zijn en verblijft hier na de 8 weken dan wel op uw eigen risico!


Wat krijgt uw teddy widder mee naar huis?

Als de teddy widder met u mee naar huis gaat krijgt hij/zij een zakje voer mee wat hij hier gewend is om te eten, dat kun je mengen met je eigen voer zo dat hij/zij er langzaam aan kan wennen. Daarnaast krijgt u een geboortebewijs mee van uw teddy widder met zijn of haar gegevens.
 
Al mijn teddy widders zijn raszuiver en in het bezit van een stamboom. De stamboom kunt u hier ter plaatse inzien indien u dat wenst, echter blijft de stamboom wel in mijn bezit. Stambomen worden uiteraard wel afgegeven aan erkende teddy widder fokkers.
 

Optie:

De teddy widder is nog niet vrijgegeven, maar mensen uit mijn reserveringslijst hebben aangegeven interesse in deze teddy widder te hebben. Indien de teddy widder zo'n 3 weken oud is moet worden aangegeven of zij deze teddy widder definitief willen reserveren, anders wordt deze weer vrijgegeven.

Voorlopig gereserveerd:

De teddy widder is voorlopig gereserveerd tot de aanbetaling van € 20,00 is ontvangen. Hiervoor heeft u 3 dagen de tijd, als er binnen deze 3 dagen geen aanbetaling is ontvangen wordt de teddy widder weer vrijgegeven.

Gereserveerd:

De teddy widder is definitief gereserveerd indien de aanbetaling is ontvangen.

Verhuisd:

De teddy widder is opgehaald en verhuisd naar de nieuwe eigenaar.


Vakantieopvang:

Als extra service voor de mensen die bij mij een teddy widder(s) aangeschaft hebben bied ik aan dat u uw teddy widder(s) bij mij kunt brengen als u met vakantie gaat, de konijntjes moeten uiteraard gezond zijn en alle noodzakelijke inentingen hebben gehad. Het verblijf hier is wel geheel op eigen risico van de eigenaar. Indien uw konijntje ziek wordt zal in overleg met u een dierenarts worden geraadpleegd, de kosten hiervan zijn uiteraard ook voor de eigenaar. De kosten voor vakantieopvang is € 5,00 per dag. Dit bedrag is exclusief het voer, omdat je een konijntje nu eenmaal niet ineens ander voer kan geven, dus het voer moet voor de periode van het verblijf worden meegegeven. Het bedrag is inclusief eventueel groenvoer (indien uw konijntje dit is gewend uiteraard), het hok verschonen, dagelijks een paar uurtjes in de ren en tevens kammen/borstelen. Heeft u 2 konijntjes die in hetzelfde hok bij elkaar zitten dan reken ik voor het 2e konijntje € 2,50 per dag extra. De betaling van het verblijf dient vooraf te worden voldaan.

Zoals u zult begrijpen dienen de konijntjes hier wel klitvrij gebracht te worden!


Reserveer tijdig, want vol is vol!